Atomic Snowblades en Funcarvers

Atomic Snowblades

Eigenlijk zijn dit geen Snowblades, maar Mini-Ski`s, , ook Funcarver genoemd.
Het verschil met de Snowblades, is dat de Atomic`s geen afgeronde achterkant hebben, waardoor achteruit skieen wat lastiger is.

Daarentegen zijn het wel super-carvers, waarmee je carvend hoge snelheden kan behalen, en daarbij heel stabiel blijven

ATOMIC fabriceert al ski’s sinds 1955.

De hoofdfabriek werd in 1971 in Altenmarkt geopend. Het is de werkplek van 600 experts die, dag in dag uit, onvermoeid werken aan de continue verbetering van de ski’s van ATOMIC door gebruik te maken van nieuwe materialen en intelligente innovaties.
Hoewel ATOMIC ski’s echt “hightech” zijn geworden, is één detail sinds 1955 onveranderd gebleven: iedere ski wordt wordt met de grootste zorg gemaakt. De ski’s worden ontworpen om er voor te zorgen dat iedere skiër of skiester zijn of haar doel kan bereiken.
Deze belofte kan alleen worden waargemaakt door de ongeëvenaarde prestaties, avonturen in de poedersneeuw en perfecte dagen op de pistes en hellingen. Daarom ademt iedere ATOMIC ski de zorg en passie waarmee deze is gemaakt.
Naast de ski’s is ATOMIC een van de grotere merken in Skischoenen, Helmen en Brillen. Net als bij de ski’s worden al deze producten op de nieuwste manieren ontworpen en geproduceerd, met alleen de beste materialen.
ATOMIC is het grootste en bekendste wintersport hardware merk ter wereld

 

Snowblades, Big-Foots, nu online kopen bij Funblades te Zeist