Algemene Voorwaarden Ajetrading te Zeist

 

www.funblades.nl, www.funblades.be en www.funcarver.nl zijn een onderdeel van AJE Trading.

Op uw aankopen bij www.funblades.nl zijn de volgende bepalingen van toepassing:

Herroepingsrecht

 

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@funblades.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden . Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

 

www.funblades.nl

Tom Edelbroek
van Reenenweg 125
3702 SH Zeist-NL

06-21937845

 

Retourzending:

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd, indien niet of te weinig gefrankeerd kunnen wij het niet in ontvangst nemen en gaat het retour afzender.

Terugbetaling wordt gedaan direct na goede ontvangst van de producten, retour-verzendkosten worden nooit terugbetaald, tenzij anders is overeengekomen.

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.

 

 

 

Van retourzending uitgesloten

 

Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant, of producten die op grond van hun aard niet geschikt zijn voor retourzending, snel kunnen bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Audio- of videoregistraties of software, indien de verzegeling van de geleverde media door u is verbroken. Kranten en tijdschriften.

 

 

 

Tot standkoming van de overeenkomst

 

Nadat u uw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd en op OK hebt geklikt, hebt u een bindende overeenkomst gesloten tot bestelling van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de levering bevestigen of de producten leveren.

 

 

 

Verkoopvoorwaarden inzien

 

U kunt onze Algemene voorwaarden op elk willekeurig moment op deze website inzien. Met het oog op de beveiliging kunt u de gegevens van uw bestelling niet opvragen via internet.

 

 

 

Garantiebepaling

 

De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat u de producten behoudt en een gedeelte van het aankoopbedrag retour ontvangt. Raadpleeg de documentatie bij het product voor informatie over de garantie van de fabrikant.

 

 

 

Aanbieder

AJE Trading

www.funblades.nl
www.funblades.be

van Reenenweg 125

3702 SH Zeist

06-21937845

 

E-mail: info@funblades.nl

 

Bedrijfsleider en verantwoordelijk voor de inhoud:

Tom Edelbroek