In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit kunt u schriftelijk doen (een e-mailbericht naar info@funblades.nl is voldoende) of door de producten retour te zenden . Retourneer de producten binnen de gestelde termijn aan:

 

www.funblades.nl

T.Edelbroek
van Reenenweg 125
3702 SH Zeist-NL

 

Retourzending:

Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd, indien niet of te weinig gefrankeerd kunnen wij het niet in ontvangst nemen en gaat het retour afzender.

Terugbetaling wordt gedaan direct na goede ontvangst van de producten, retour-verzendkosten worden nooit terugbetaald, tenzij anders is overeengekomen.

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt u daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. U kunt dit voorkomen indien u de producten uitsluitend test zoals u dat in een winkel zou doen, en ongebruikt en in de originele verpakking retourneert.

 

 

 

Van retourzending uitgesloten

 

Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, ondubbelzinnig zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant, of producten die op grond van hun aard niet geschikt zijn voor retourzending, snel kunnen bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken. Audio- of videoregistraties of software, indien de verzegeling van de geleverde media door u is verbroken. Kranten en tijdschriften.